Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

На росії мобілізовані масово тікають з військових частин і вчиняють самогубства

Перед відправкою в Україну російські “мобіки” самовільно залишають військові частини

У Казані півтора десятки солдатів та сержантів з числа мобілізованих самовільно залишили частину, передає Паляниця з посиланням на Генштаб ЗСУ.

“У підрозділах 57 мотострілецької дивізії так званих територіальних військ, на етапі злагодження в Казані, самовільно залишило частину понад 15 осіб солдат і сержантів, а під час передислокації в Україну ще двоє мобілізованих вчинили самогубства”, – йдеться у повідомлені.

Зазначається також, що попри оголошене завершення часткової мобілізації, військове керівництво рф продовжує набір так званих “добровольців”. Військкомати отримали вказівки щодо подальшого формування так званих добровольчих підрозділів. Цими “добровольцями” можуть стати чоловіки з погашеною судимістю, без обмеження віку та за будь-якого стану здоров’я, окрім осіб, що мають офіційний статус інваліда.

“Щоб уникнути юридичних та фінансових зобов’язань, укладання контракту з міністерством оборони російської федерації з такими особами не передбачається”, – повідомили у Генштабі.