Хронікерс

Гарячі українські новини

Кравченко провів зустріч з послом Канади: Обговорили результати відбудови на Київщині (ФОТО)

Наразі ведеться діалог о підписанні Меморандуму про можливе партнерство між Київщиною та Онтаріо

Голова Київської ОВА Руслан Кравченко повідомив, що зустрівся з послом Канади в Україні Наталкою Цмонь, обсудивши з неї наслідки ворожих обстрілів та результати відбудови в регіоні, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

“Незважаючи на виклики, ми продовжуємо працювати над відновленням інфраструктури та покращенням життя наших громадян. Ще одне важливе питання – енергетична ситуація та потреби Київщини у когенераційних установках”, – сказав він.

Також Кравченко додав про ініціативу започаткувати побратимство між Київщиною та канадською провінцією Онтаріо та підписати Меморандум про партнерство.

“Наразі ми активно ведемо діалог з Посольством України в Канаді щодо реалізації цієї ініціативи. Спільна робота відкриє нові можливості для співпраці та розвитку”, – додав він.

Крім того, голова Київської ОВА повідомив про пропозицію створити онлайн платформу для бізнесу, “де представники бізнесу, компанії та виробництва з конкретних регіонів мають можливість інформувати про свої продукти та послуги”.

“Обговорили і залучення канадських інвестицій в економіку області. Київщина готова надавати найкращі можливості для інвесторів. Економіка, що працює – одна зі складових перемоги України”, – сказав він.

За словами Кравченка, йдеться про оборонно-промисловий комплекс. Він впевнений, що спільні проєкти можуть зміцнити українську безпеку та економічний розвиток.

“Обговорили з пані Цмоць і питання щодо облаштування укриттів, а також потреби закладів охорони здоров’я Київщини у сучасному обладнанні для надання якісних медичних послуг. Запропонував пані Послу розглянути можливість започаткувати партнерство між медичними та освітніми закладами Київщини та Канади” – сказав він.