Хронікерс

Гарячі українські новини

На Росії у Єйську Краснодарського краю пролунали вибухи

За даними ЗМІ, про вибухи повідомили ще у трьох областях країни-окупанта

У ЗМІ повідомили, що у Єйську Краснодарського краю країни-окупанта пролунали вибухи, передає Хронікерс з посиланням на Українську правду.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

“Користувачі у групах Єйська і Краснодарського краю розповідають про вибухи, що пролунали біля військового містечка, де також розташований аеродром вмф рф – там базується 859-й Центр бойового застосування і перенавчання льотного складу морської авіації вмф рф і 190-й навчальний змішаний авіаційний полк вмф”, – йдеться у повідомлені.

Також у ЗМІ повідомили, що українські дрони рухалися з боку Білосарайської коси в напрямку Єйська/Приморсько-Ахтарська.

“Нібито в напрямку енергетичних і стратегічно важливих військових об’єктів у Волгоградській, Тамбовській, Орловській, Липецькій, Тульській і Саратовській областях, а також на Кубані і в Ставропіллі рухаються БпЛА ЗСУ, сумарно, від 70 до 150”, – йдеться у повідомлені.

Крім того, у Ростовській області у Цимлянську також пролунали вибухи. За словами губернатора області, в Азовському районі ППО нібито збила 4 БпЛА.

“За словами губернатора Воронезької області, у Воронежі нібито впало кілька збитих БпЛА, внаслідок чого виникли пожежі. Місцеві жителі повідомили, що чули щонайменше 10 вибухів”, – йдеться у повідомлені.