Хронікерс

Гарячі українські новини

У Києві готові до можливого погіршення води через забруднення Десни та Сейму

За даними Київської МВА, ситуація з водою не викликає занепокоєнь

Директор Департаменту муніципальної безпеки Київської міської державної адміністрації Роман Ткачук повідомив, що столиця готова до надзвичайних ситуацій у випадку погіршення води через забруднення Десни та Сейму, передає Хронікерс з посиланням на РБК-Україна.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

“З цього моменту на рівні міста зібрано і працює в цілодобовому режимі працює оперативний штаб, який постійно моніторить і збирає інформацію від будь-яких лабораторій і досліджень стосовно якості води в річці Десна, річці Дніпрі й тим паче в акваторії на території нашого міста”, – сказав він.

Також Ткачук додав, що за результатами аналізів не виключені занепокоєння, але фахівці знають де знаходиться забруднення та як воно рухається.

“Було декілька комісій техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, які дали чіткі доручення всім учасникам даного штабу і процесу щодо проведення постійного контролю водоканалу, зміни технологічної режиму очистки води. Тому повністю вся наша система готова до будь-яких надзвичайних подій, які можуть виникнути, пов’язаних з погіршенням води”, – додав він.