Хронікерс

Гарячі українські новини

Ворог збільшив активність на Торецькому напрямку, – Генштаб

На Харківському напрямку окупанти продовжують штурмові дії біля Вовчанську

У Генеральному штабі ЗС України повідомили, що від початку доби на фронті відбулося 59 бойових зіткнень, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

“Від цинічних обстрілів із території російської федерації і далі потерпають прикордонні населені пункти Сумської та Чернігівської областей. Від вогню ворожої артилерії та мінометів сьогодні постраждали райони населених пунктів Басівка, Блешня, Гай, Оріхівка, Прогрес, Бачівськ, Середина Буда, Попівка, Карповичі”, – йдеться у повідомлені.

Також на Харківському напрямку окупанти здійснили атаку біля Вовчанську, де досі триває бій.

Крім того, на Куп’янському напрямку триває бойове зіткнення неподалік Табаївки.

“На Лиманському напрямку ворог сім разів штурмував позиції наших захисників неподалік Макіївки, Невського та Серебрянського лісу. Шість боїв завершено, один – триває”, – йдеться у повідомлені.

На Сіверському напрямку впродовж дня відбулося дев’ять боєзіткнень. Ворог намагався просунутися у бік Білогорівки, Верхньокам’янського, Спірного та Виїмки.

“На Краматорському напрямку противник здійснив п’ять штурмових дій неподалік Часового Яру та Ступочок. Чотири боєзіткнення завершено, ще одне – продовжується”, – йдеться у повідомлені.

На Торецькому напрямку окупанти збільшили кількість штурмів до 12, намагаючись просунутися біля Білої Гори, Диліївки, Нью-Йорка та Торецька. Десять ворожих атак було відбито Силами оборони, дві ще тривають.

“На Покровському напрямку росіяни здійснили штурмові дії у районах населених пунктів Воздвиженка, Новоолександрівка, Желанне, Зелене Поле та Яснобродівка. Українські захисники стримують натиск військ рф та відбили 12 атак, сім боєзіткнень – досі продовжуються. Втрати противника на цьому напрямку уточнюються”, – йдеться у повідомлені.