Хронікерс

Гарячі українські новини

Міноборони проводить перевірку щодо ймовірного постачання неякісних консервів для ЗСУ, – ДОТ

Представники ДОТ також відвідали постачальників консервних виробів

Радниця зі стратегічних комунікацій ДОТ Тетяна Харченко повідомила, що Міністерство оборони України проводить перевірку щодо інформації про ймовірне постачання неякісних консервних виробів для ЗСУ, передає Хронікерс з посиланням на Укрінформ.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

“Перш за все, це – прикра ситуація, з якою ми маємо щось робити. Щодо цих матеріалів, які були оприлюднені журналістами, наскільки мені відомо, то зараз проводиться спецперевірка Міністерством оборони і підпорядкованими підрозділами щодо підтвердження фактів, які були у журналістському розслідуванні”, – сказала вона.

Також за словами Харченко, представники ДОТ також поспілкувалися з постачальниками й субконтракторами, які відповідальні за постачання консервів для Збройних сил.

“Ми можемо вже стверджувати про те, що була певна фальсифікація документів з боку постачальника. І наразі ми чекаємо (найближчими днями) висновок комісії від Міноборони, який буде для нас базою, з якою ми вже можемо працювати та накладати санкції або приймати будь-які управлінські рішення у межах наших контрактів із постачальником”, – додала вона.