Хронікерс

Гарячі українські новини

Окупанти обстріляли чотири райони Донецької області (ФОТО)

Внаслідок російського удару на Донеччині загинуло двоє людей, ще шестеро поранено

Голова Донецької ОВА Вадим Філашкін повідомив, що окупати обстріляли чотири райони, вбивши двох людей та поранивши ще шістьох, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

“Покровський район. У Курахівській громаді пошкоджено приватні будинки і багатоповерхівки у Гірнику, приватні будинки в Острівському і Курахівці; обстріляне Курахове”, – сказав він.

Також у Волноваському районі у Великій Новосілці загинула 1 людина і ще 1 була поранена.

“Краматорський район. У Миколаївці пошкоджено 15 приватних будинків, багатоповерхівку, 2 гуртожитки і адмінбудівлю. У Новооленівці Іллінівської громади пошкоджено 1 об’єкт. У Костянтинівці поранено 5 людей, пошкоджено 26 багатоповерхівок, 6 ліній електропередач, 3 газогони”, – додав він.

Крім того, у Бахмутському районі у Сіверську було пошкоджено 2 будинки. Також у Серебрянці внаслідок ворожої атаки постраждав 1 будинок. Часовоярській громаді пошкоджені 5 приватних будинків і багатоповерхівка. У Торецьку загинула людина, пошкоджено будинок.

“Всього за добу росіяни 21 раз обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 428 людей, у тому числі 33 дитини”, – додав він.