Хронікерс

Гарячі українські новини

Зеленський прибув у США представити План перемоги

Глава держави проведе низку двосторонніх зустрічей у США

Президент України Володимир Зеленський прибув до США і повідомив, чого чекає від зустрічей зі світовими лідерами, передає Хронікерс.

«Прибули до Сполучених Штатів Америки. Головне завдання – зміцнення України, захисту всіх наших людей. Цю війну можна завершити справедливим миром тільки на основі глобальної роботи. Кожен, хто цінує життя, може допомогти. І найбільш дієва допомога – це рішучість. План перемоги України буде на столі в усіх наших союзників», – зазначив він.

За словами Зеленського, саме цієї осені вирішується, що буде далі в цій війні.

«Разом із партнерами можемо посилити наші позиції, як потрібно для нашої перемоги, спільної перемоги, – для дійсно справедливого миру. Саме зараз визначається, що буде спадщиною чинного покоління державних лідерів – тих, хто у найвищих кабінетах. Найближчими днями будуть зустрічі з лідерами країн Глобального Півдня, «сімки», Європи, із керівниками міжнародних організацій – із багатьма, хто допомагає консолідувати світ. Дуже вагомі зустрічі з представниками Сполучених Штатів. Справжній мир і справжня перемога України та міжнародного права – ось що нам потрібно», – сказав президент.