Хронікерс

Гарячі українські новини

На Київщині на 90 відсотків готові до опалювального сезону, – ОВА

За словами Кравченка, освітні заклади на Київщині забезпечені майже двома тисячами генераторами

Голова Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що область готова до опалювального сезону на 90 відсотків, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

“Наразі всі роботи ведуться за графіком. Підготовка об’єктів до зими становить майже 90%. Насамперед йдеться про підготовку котелень, теплових мереж, житлових будинків, шкіл, садочків, лікарень. Ремонтуємо водопровідні та каналізаційні мережі, насосні станції, проводимо заготівлю палива, робимо запаси посипкового матеріалу, готуємо спеціалізовану прибиральну техніку”, – сказав він.

Також за словами Кравченко,  під час засідання регіонального оперативного штабу обсудили забезпечення освітніх закладів генераторами.

“Навіть за умов вимкнення світла, маємо забезпечити безперервний навчальний процес. У школах та садочках Київщини на сьогодні понад 1,9 тис. генераторів різної потужності. Фактично, забезпечені всі заклади освіти. Водночас, доручив профільним департаментам вивчити всі заявки щодо додаткових потреб. І там, де дійсно є необхідність, вирішити це питання в найкоротші терміни”, – додав він.