Хронікерс

Гарячі українські новини

Фронт та вітчизняне виробництво: Зеленський провів чергове засідання Ставки

На порядку денному чергового засідання Ставки була низка важливих питань

У вівторок, 6 серпня, президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандуючого. Про йдеться у телеграм-каналі президента, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

“Питання номер один – ситуація на фронті. Особливо детально – Покровський, Торецький і Харківський напрямки. Головком Олександр Сирський доповідав по відеозв’язку: він зараз на місці й тримає ситуацію під особистим контролем”, – зазначив він.

Також Зеленський заслухав доповіді ГУР та СЗР щодо прогнозів розвитку ситуації та найближчих цілей російських військ.

“Питання номер два – власні дрони та ракети. Потреба Сил оборони до кінця року та динаміка виробництва. Доповіді міністра оборони Рустема Умєрова, віцепрем’єра з інновацій Михайла Федорова та міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олександра Камишіна”, – сказав президент.

Крім того, Зеленський додав, що рішенням Ставки спрямували додаткове фінансування на українську ракетну програму. За його словами, ракет власного виробництва буде більше.

“Ще одна доповідь міністра оборони Рустема Умєрова – щодо насичення зброєю та технікою додаткових бригад. Активно працюємо з партнерами”, – додав президент.