Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

На Харківщині ворог три рази намагався штурмувати Вовчанськ, – Генштаб

На кількох ділянках фронту точаться запеклі бої

Генеральний штаб ЗС України повідомив, що протягом доби відбулося 52 бойових зіткнення, передає Хронікерс.

“Загарбники здійснили один ракетний удар з використанням трьох ракет, 14 авіаційних ударів із застосуванням 24 КАБів, 36 разів атакували дронами-камікадзе, 654 рази обстріляли позиції наших військ та населені пункти”, – йдеться у повідомлені.

Також у Генштабі додали, що на Харківському напрямку ворог три рази намагався штурмувати Вовчанськ. Дві атаки відбито Силами оборони, одна ще триває.

“За вчорашню добу ворог втратив на цьому напрямку 82 окупанти безповоротно та пораненими. Крім того, наші воїни знищили дві артилерійські системи, засіб ППО та шість автомобілів. Пошкоджено танк, три гармати та три автомобілі загарбників”, – йдеться у повідомлені.

На Куп’янському напрямку Сили оборони три атаки в районі Стельмахівки.

Також на Лиманському напрямку росіяни намагаються атакувати неподалік села Копанки та у Серебрянському лісі. Одну атаку відбито. Дві – продовжуються.

На Краматорському напрямку відбулося три атаки. Окупанти невдало штурмували біля Кліщіївки. Точаться бої неподалік Іванівського та Андріївки.

“На Покровському напрямку українські захисники вживають заходів щодо недопущення просування противника. На цей час ворог здійснив 19 спроб витіснити наші підрозділи із займаних позицій. Бойові дії фіксуються поблизу населених пунктів Новоолександрівка, Воздвиженка, Новоселівка Перша, Сокіл та Уманське. Відбито чотири атаки, а 15 – наразі продовжуються”, – йдеться у повідомлені.