Хронікерс

Гарячі українські новини

Водія забрали у ТЦК: на Львівщині пасажири автобуса перекрили трасу (ВІДЕО)

Інцидент стався 20 січня на трасі біля села Струтин на Львівщині. Пасажири автобуса перекрили рух трасою, оскільки водія забрали до ТЦК

Відповідне відео було оприлюднене у соцмережі, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

У Львівському обласному ТЦК та СП прокоментували подію.

“Поліція зупинила автобус, який рухався за маршрутом Тернопіль-Львів. Оскільки у водія були відсутні військово-облікові документи, його запросили у Золочівський РТЦК та СП. Там водію вручили повістку на оновлення облікових даних. Повернувши його через кількадесят хвилин до його автобуса. Відтак автобус продовжив рух”, – йдеться в повідомленні.

У ТЦК зазначили, що в салоні автобуса був ще один водій, тож відсутність першого не впливала на можливість маршрутки продовжити рух, згідно маршруту. Однак пасажири чомусь вирішили вийти на зовні і на певний час заблокувати трасу.

“Нагадуємо: кожен військовозобов’язаний громадянин повинен носити з собою військово-облікові документи. Відсутність документів є підставою для доставлення громадянина до найближчого РТЦК та СП для з’ясування обставин. Водії маршрутних автобусів жодним чином не можуть бути винятковими у цьому плані”, – додали в обласному ТЦК.