Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Інвалідність за 12 000 доларів: житель Києва допомагав ухилянтам уникнути мобілізації

За 12 000 доларів киянин обіцяв вплинути на членів медико-соціальної експертної комісії щодо прийняття рішення про призначення групи інвалідності

Про це повідомляє пресслужба поліції, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

Поліцейські отримали інформацію про те, що 45-річний житель Києва підшукує серед військовозобов’язаних чоловіків «клієнтів», яким пропонує за гроші допомогу в отриманні групи інвалідності. Так, з метою зняття з військового обліку, послугами «ділка» погодився скористатися один з призовників.

Ділок зазначив «клієнту», що вартість його послуг становить 12 000 доларів та запевнив, що має знайомих лікарів, які допоможуть з оформленням необхідної медичної документації. Крім того, зазначив, що має вплив на членів однієї зі столичних медико-соціальних експертних комісій, які винесуть необхідне рішення про призначення групи інвалідності.

Поліцейські викрили зловмисника під час отримання ним другої частини в 2 500 доларів. Першу частину – 2 500 доларів він отримав заздалегідь у вигляді авансу.

Фігуранту повідомили про підозру за ч. 2 ст. 369-2 КК України – зловживання впливом. Йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.