Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

У Вінниці відбувся другий медіафорум “Інформаційний щит України” (ФОТО)

Вдруге поспіль у Вінниці відбувається медіафорум, на якому експерти разом військовими обговорюють пріоритетні завдання вітчизняних ЗМІ в умовах війни

Як пише Хронікерс із посиланням на організаторів заходу, 8 червня у Вінниці громадське об’єднання “Ми – Вінничани” спільно з партнерами провели форум під назвою “Інформаційний щит України”.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

Зазначається, що медіафорум відбувається другий рік поспіль. Серед основних цілей заходу – обговорення основних напрямків протидії ворожій пропаганді, визначення пріоритетних завдань для вітчизняних ЗМІ в умовах повномасштабної війни, ознайомлення присутніх з глобальними тенденціями розвитку новітніх комунікаційних технологій.

Присутні на форумі мали нагоду послухати спікерів: перед слухачами виступили народний депутат України, голова парламентського Комітету з питань свободи слова Ярослав Юрчишин, журналіст, майор ЗСУ Єгор Чечеринда, журналіст та експерт Вадим Денисенко, військовослужбовець політолог Олександр Антонюк.

Особливістю цьогорічного форуму стало оголошення про старт онлайн-проєкту в пам’ять про полеглих Героїв.

Зокрема, ГО “Ми – Вінничани” разом зі співорганізаторами форуму Центром суспільно-політичного моніторингу “Вектор”, БФ “МХП-Громаді” та медіахолдингом “Новини Вінниці” оголосили про старт меморіального онлайн-проєкту “Книга героїв”.

У рамках вказаного проєкту збиратимуться біографічні та історичні дані про полеглих захисників України – уродженців та мешканців Вінницької області.

Крім того, присутні на заході представники місцевих ЗМІ отримали сертифікати на придбання літератури у книгарні “Герої”, відкритої родиною на честь загиблого на війні бійця мотопіхотної бригади філолога та журналіста Миколи Рачка.

Організатори форуму додають, що минулого року ГО “Ми – Вінничани” зібрали та витратили на придбання техніки та спецзасобів для ЗСУ понад 12 млн грн власних і партнерських коштів.

ʼДо складу ГО “Ми – Вінничани” входять народні депутати нинішнього і минулих скликань Олександр Домбровський, Микола Кучер, Лариса Білозір, Геннадій Вацак, Сергій Кудлаєнко, ексголова Вінницької ОДА Валерій Коровій, голова БФ «Український Альянс» Микола Філонов.