Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Прикордонники не виключають розширення зони бойових дій на Харківщині

У Харківській області тривають бойові дії в районі Липців та Вовчанська, водночас в ДПСУ не виключають розширення зони бойових дій, хоча й не бачать достатніх сил у російських угрупувань

Про це речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко сказав в ефірі телемарафону, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

За словами Демченка, ніколи не можна виключати того, що Росія може захотіти розширити зону бойових дій на інших напрямках, у тому числі – в межах Харківської чи Сумської областей. Втім наразі у ворога не достатньо сил для досягнення своєї стратегічної цілі.

“Відкидати можливість розширення зони бойових дій на кордоні з країною-агресоркою не можна”, – констатував він.

Також Демченко розповів, що на кордоні із Білоруссю військові не бачать наявних сил у Росії. Водночас він акцентував, що цей напрямок залишається загрозливим, “зважаючи в тому числі звідки заходили російські війська на початку повномасштабного вторгнення”.

“Тому ми цьому напрямку також приділяємо важливу увагу і продовжуємо його укріплювати і по лінії кордону і в прикордонні безпосередньо”, – додав він.