Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

На Закарпатті прикордонники спіймали переправника з трьома ухилянтами та двома “фішкарями” на мотоциклі (ФОТО)

Прикордонники затримали групу чоловіків, які намагалися високогір’ям потрапити з України в Румунію

Про це передає Хронікерс із посиланням на Держприкордонслужбу.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

“Завчасно отримавши від співробітників оперативно-розшукового відділу інформацію, наряд висунувся до місця, де правопорушники планували незаконно перетнути державну межу”, – зазначили у ДПСУ.

Спершу прикордонники затримали чотирьох чоловіків. Усі вони є закарпатцями – троє з них мали намір потрапити в Румунію, а четвертий взявся допомогти їм подолати гірський шлях. Чоловік виявився жителем села Богдан та запевняв, що добре знає місцевість та зможе обійти наявні у горах наряди прикордонників. За послуги “добродій” запросив по 3000 доларів з кожного свого клієнта.

Зголом прикордонники виявили та затримали ще двох молодиків, жителів села Богдан. Затримані назвалися “фішкарями” та пояснили, що за вказівкою свого односельця вони повинні були відстежувати наявність прикордонних нарядів на маршруті, за яким рухалися порушники. Горе-спостерігачі мали із собою мотоцикл, проте, зненацька викриті військовослужбовцями, навіть не встигли його завести.

Стосовно трьох чоловіків, які збирались незаконно перетнути кордон, складені адмінпротоколи, справи скерували до суду.

Трьох ділків передали співробітникам Нацполіції.