Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

У Полтаві жорстоко вбили 12-річну дівчинку. Поліція вже затримала підозрюваного

Поліція Полтавщини затримала підозрюваного у вбивстві 12-річної безвісно зниклої дівчинки

Про це інформує пресслужба Нацполіції, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

Як повідомили правоохоронці, повідомлення про зникнення Дарії Волошиної надійшло до поліції у ніч з 26 на 27 травня. На пошуки дитини орієнтували всі наряди поліції міста, залучивши досвідчених оперативників обласної поліції, кінологів зі службовими собаками та максимальну кількість особового складу поліцейських підрозділів.

Пошукова операція тривала понад чотири доби. Близько двох сотень правоохоронців цілодобово працювали над перевіркою різних версій та опитуванням громадян, а також проводили обстеження закинутих приміщень, підвалів, недобудов та об’єктів на території міста.

На превеликий жаль, дівчинку знайшли мертвою. Оперативники встановили, що дівчинку жорстоко вбив місцевий чоловік.

“Фігурант намагався знищити сліди цинічного злочину, щоб уникнути відповідальності. Він на власному автомобілі вивіз дитину за межі обласного центру, вбив та приховав тіло у лісосмузі. Однак, оперативникам та слідчим спільно з поліграфологом вдалося здобути докази його причетності до зникнення Дарії. На даний час проводиться комплекс необхідних слідчих дій та судових експертиз, необхідних для встановлення усіх обставин злочину”, – повідомив очільник поліції Полтавщини Євген Рогачов.

За даним фактом здійснюється досудове розслідування за двома статтями Кримінального кодексу України: п. 2 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство малолітньої дитини) та ч. 4 ст. 152 КК України (Вчинення дій сексуального характеру щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди).

За скоєний злочин зловмиснику може загрожувати довічне позбавлення волі.