Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

На Київщині перевірили тендери щодо проведення робіт на трьох об’єктах, – Кравченко

Група “Прозорість та підзвітність” при Київській ОВА розглянула три тендери, що стосуються ремонту дитсадка, водогону та зведення укриття

Про результати перевірки розповів начальник Київської ОВА Руслан Кравченко, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

До перевірок були залучені також правоохоронці, податківці та представники громад в яких відбуваються роботи на вказаних об’єктах.

На засіданні обговорили інформацію щодо проведення капремонту дитсадка “Дюймовочка” у Василькові, реконструкції водопровідної мережі в с. Старі Петрівці Вишгородського району та будівництва укриття в Борисполі. Зауваження стосувалися можливого завищення вартості будматеріалів і робіт.

За словами Руслана Кравченка замовником робіт на двох об’єктах є Департамент регіонального розвитку Київської ОВА. Посадовець пояснив, що за процедурою договори підписуються за динамічними цінами, а під час підписання актів виконаних робіт вони фінально коригуються. Роботи з облаштування укриття в Борисполі не почалися через брак фінансування.

“Проєкт буде відкоригований”, – наголосив голова КОВА.

Замовником реконструкції водопроводу у Старих Петрівцях є Петрівська сільська рада. Представники громади запевнили, що договір був підписаний за динамічними цінами. У підсумкових актах виконаних робіт ціни на матеріали вказані значно нижчі, ніж передбачав кошторис.

Руслан Кравченко зобов’язав представників сільради надати до територіального управління БЕБ документи, що підтверджують цей факт.