Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

В Одесі затримали жінку, що допомагала оформити “непридатність” до військової служби

В Одесі поліція затримала організаторку схеми, яка за 9000 доларів допомагала чоловікам стати “непридатними” до військової служби

Про це повідомили в Нацполіції, передає Хронікерс.

Як повідомили в поліції, 28-річна одеситка допомагала чоловікам ухилитися від служби в ЗСУ. Вартість “послуги під ключ” становила 9000 доларів.

Цей пакет послуг містив виготовлення завідомо недостовірних документів: медичних довідок, висновків лікарських комісій щодо наявності групи інвалідності, тимчасового посвідчення військовозобов’язаного, якого знято з військового обліку тощо.

28 травня поліцейські затримали фігурантку під час отримання першого траншу – 5000 доларів. За результатами обшуків, окрім коштів, вилучили підроблені печатки різних медичних установ та територіальних підрозділів ТЦК, довідки ВЛК, копії паспортів, “чорнові” записи.

Організаторку злочинної схеми затримали та повідомили про підозру. За організацію незаконного переправлення осіб через державний кордон України підозрюваній загрожує до дев’яти років позбавлення волі.