Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

В Одесі чоловік порізав ножем дружину та доньку, а потім вистрибнув з 12 поверху (ФОТО, ВІДЕО)

Подія сталася в Одесі в четвер, 30 травня, близько 11:00 у дворі багатоповерхівки на вулиці Академіка Корольова

Про це повідомляє пресслужба поліції, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

Наразі встановлено, що вчора ввечері 31-річна жінка викликала поліцію через домашнє насильство свого 39-річного чоловіка. З її слів, той нібито вперше почав поводити себе агресивно. 

На виклик прибули патрульні, які склали відносно кривдника протокол за ч. 1 ст. 173-2 КУпАП та виписали терміновий заборонний припис, яким зобов’язали чоловіка залишити житло на три доби та заборонили контактувати з сім’єю. У присутності поліцейських чоловік зібрав необхідні речі і пішов з дому.

Вже сьогодні біля під’їзду будинку, в якому родина винаймає квартиру, чоловік несподівано напав на дружину і восьмирічну доньку, коли вони повертались з прогулянки. 

Завдавши їм множинні ножові поранення, зловмисник побіг у під’їзд, піднявся на 12 поверх і вистрибнув з балкона загального користування. Від отриманих травм він загинув.

Матір з дитиною госпіталізували. Попередньо, у жінки діагностували проникаючі поранення черевної порожнини та грудної клітки, у дівчинки – спини та шиї.

Відкрито кримінальне провадження. Тіло загиблого та речові докази, в тому числі два ножі, вилучені з місця події, поліцейські скерують на експертизу.