Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Удари по території РФ: у Канади не було жодних умов при постачанні зброї Україні

Передаючи Україні зброю, Канада на ставила жодних умов щодо можливості її застосування по території Росії. Про заборони не йшлося, ЗСУ можуть здійснювати удари по РФ

Про це заявила міністр закордонних справ Канади Мелані Жолі на пресконференції 29 травня, передає Хронікерс із посиланням на РБК-Україна.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

“Ми вважаємо, що це питання дуже важливе. У нас із міністром (закордонних справ Швеції Тобіасом Більстремом, – ред.) була можливість поговорити про це. Після цього ми вирушаємо в НАТО і, безумовно, будемо обговорювати цю тему”, – заявила вона.

Жолі зазначила, що Канада вважає, що в цьому питанні потрібно орієнтуватися на перспективу.

“Чому? Тому що Росія не має “червоних ліній”, і тому ми маємо бути впевнені, що, коли йдеться про захист України, ми готові допомогти їм і показати, що, попри те, що відбувається, ми на їхньому боці. І в Канаді немає жодних умов для постачань зброї в Україну, і тому ми продовжуватимемо працювати з українськими збройними силами”, – наголосила міністр.