Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

На Львівщині 8-річну дівчинку вкусила гадюка

На Львівщині на Стрийській трасі 8-річну дівчинку вкусила гадюка. Дитина добу пробула у реанімації

Про це повідомляє Zaxid.net, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

Дівчинка на ім’я Аліса не боїться плазунів, бо вдома в неї живе два екзотичних улюбленці: маїсовий полоз та молочна змія. На базі відпочинку дівчинка помітила плазуна і вирішила з ним побавитися. 

Дитина спіймала одного, однак він вивернувся і вкусив її за великий палець лівої руки. Дівчинка відразу відчула біль, а місце укусу – посиніло. Батьки сфотографували плазуна і відразу повезли доньку до лікарні. Як виявилося, Алісу вкусила гадюка.

“Спеціалісти відділення анестезіології та інтенсивної терапії відразу розпочали очищувати кров дитини від отрути. Вжили протишокових заходів та виконали інфузійну терапію. Під час постійних крапельниць кожні чотири години дівчинці брали кров на аналіз та міряли температуру, аби відстежувати будь-які зміни в організмі. Добу Аліса пробула в реанімації під пильним медичним наглядом”, – розповіли у лікарні.

Дитину вже виписали з лікарні. Укус гадюки для Аліси минув без наслідків для здоров’я, завдяки тому, що її вчасно доправили до лікарні.