Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

На Хмельниччині впіймали аферистку. що ошукала 60 людей на 800 тис. грн

30-річна хмельничанка в інтернеті розміщувала фейкові оголошення та під різними привидами виманювала у користувачів кошти та особисті дані. Загальна сума збитку склала понад 800 тисяч гривень

Про це інформує поліція Хмельниччини, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

Правоохоронці встановили, що серед “послуг” шахрайки були оренда житла (переважно в західних регіонах країни), продаж товарів в інтернеті, оформлення онлайн-кредитів та медичних довідок.

Жінка “працювала” по передплаті, коли ж отримувала завдатки, припиняла виходити на зв’язок. В інших випадках під приводом оформлення онлайн-кредитів та медичних довідок підозрювана шляхом несанкціонованого копіювання та перехоплення інформації, яка обробляється в автоматизованих системах, отримувала доступ до карткових рахунків довірливих громадян, після чого викрадали з них усі кошти.

Як встановили правоохоронці, зловмисниця ошукала 60 людей, завдавши матеріальної шкоди на загальну суму понад 800 тис. грн.

Слідчі Хмельницького районного управління поліції завершили досудове розслідування. Обвинувальний акт стосовно 30-річної хмельничанки скеровано на розгляд суду. Їй доведеться відповідати за декількома статтями: ст. 185 (Крадіжка), ст. 190 (Шахрайство), ст. 209 (Легалізація доходів, одержаних злочинним шляхом), ст. 362 (Несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах) Кримінального кодексу України. Міру покарання визначить суд.