Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

На Харківщині викрили ще двох колаборанток, що працювали на рашистів в окупованому Ізюмі

Правоохоронці викрили двох мешканок міста Ізюм, які добровільно співпрацювали з ворогом під час окупації населеного пункту

Про це інформує Харківська обласна прокуратура, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

За даними слідства, у червні 2022 року 34-річна жінка обійняла посаду “головного спеціаліста відділу культури, молоді та спорту тимчасової окупаційної військово-цивільної адміністрації Ізюмського району Харківської області”. Колаборантка суттєво змінила рід діяльності, бо до повномасштабного вторгнення РФ на територію України вона працювала контролером у водоканалі.

Друга підозрювана — 44-річна жінка, яка з липня 2022 року стала «головним спеціалістом ліцензійно-дозвільного відділу тимчасової окупаційної військово-цивільної адміністрації Ізюмського району Харківської області». До приходу «руського миру» вона була приватним підприємцем.

Свої “обовʼязки” фігурантки виконували до деокупації ЗСУ Харківщини, а потім обрали одну позицію — бути “поза політикою”.

Проте правоохоронці зібрали доказову базу та повідомили їм про підозру.