Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Ідентифіковано ще трьох російських нелюдів, що катували цивільних на Миколаївщині

Повідомлено про підозру трьом російським військовослужбовцям, що під час окупації Миколаївщини вбили місцевого мешканця та знущалися з цивільних

Про це інформує Офіс генпрокурора, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

За даними слідства, у березні 2022 року військовослужбовці 108 десантно-штурмового полку 7 десантно-штурмової дивізії ЗС РФ прибули на військовій техніці до будинку, в якому проживала староста села Новопетрівка. Вони вимагали у мешканців цього села зібрати і віддати зброю, яку селяни забрали напередодні під час відступу росіян.

Один з військових РФ погрожував старості та іншій цивільній особі вбивством, направивши зброю у їх сторону та вистріливши автоматною чергою з відстані 3-4 метрів, імітуючи їх розстріл.

Сприймаючи погрози життю як реальні, громадянин вирішив самостійно зібрати всю знайдену зброю та віднести в обумовлене військовослужбовцями ЗС РФ місце біля в’їзду в село.

Там двоє інших військовослужбовців десантно-штурмової дивізії ЗС РФ незаконно позбавили його волі, погрожуючи зброєю. Вони одягнули на руки потерпілого пластикові хомути та незаконно утримували його в місці розташування російських військ.

В цей час потерпілого катували – били ногами та руками, прикладом автомата, стискали нігті на руках плоскогубцями та спилювали зуби напильником.

Поблизу зрошувального каналу окупанти вбили потерпілого, вистріливши в голову.

Крім цього, ці ж двоє військовослужбовців незаконно позбавили волі іншу цивільну особу, погрожуючи застосуванням зброї. Вони зв’язали руки потерпілого та проти волі незаконно утримували декілька годин. В цей час били його ногами, руками та прикладом автомата.