Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

4000 доларів за фіктивний шлюб: у Києві викрили організаторку схеми для виїзду ухилянтів за кордон (ФОТО, ВІДЕО)

Незаконну схему заробітку на чоловіках мобілізаційного віку, які прагнуть отримати відстрочку та виїхати за кордон, організувала 30-річна жителька Києва, залучивши до оборудки інших пособників

Про це повідомляє Держприкордонслужба, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

“Бізнесвумен” пропонувала чоловікам можливість отримати відстрочку від мобілізації та перетнути кордон, прикриваючись фіктивними шлюбами з багатодітними панянками та жінками з інвалідністю I чи II групи. Вона підшукувала своїх клієнтів за допомогою оголошень в закритому телеграм-каналі. “Шлюб за розрахунком” коштував чоловікам від 4000 доларів, залежно від інвалідності та кількості дітей. Окрім того, до переліку послуг “свахи” входили поради з перетину кордону, як поводитися та як відповідати на запитання прикордонників.

Жінка погоріла під час отримання 4000 тисяч доларів від “нареченого” за знайомство з багатодітною матір’ю та подальшу реєстрацію фіктивного шлюбу.

Правоохоронці затримали організаторку схеми. Їй повідомили про підозру та обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі понад 180 тисяч гривень.

Встановлюється повне коло осіб, причетних до протиправної діяльності. Слідство триває.