Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

У Чернігові припинив роботу обласний театр: Майже всіх чоловіків забрав ТЦК

Роботу Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка практично паралізовано через мобілізацію 34 чоловіків, серед яких як актори, так і техперсонал

Про це повідомив художній керівник театру, Заслужений артист України Андрій Бакіров, передає Хронікерс із посиланням на Суспільне.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

Як розповів Бакіров, дирекція театру отримала запит від ТЦК про виклик для оновлення даних 34 військовозобов’язаних працівника театру: акторів і технічний персонал. Після відвідання військкомату частину з них вже відправили на навчання.

«Наш театр, не зрозуміло на який час, але буде закритим. Ми практично нічого не можемо робити. Тільки працювати над чимось новим. Зараз всі в такому шоковому стані. Забрали практично всіх чоловіків. Залишилися ті, які мають з певних причин бронь, також молодий актор, якому 24 роки, хтось навчається, і пенсіонери», – додав худкерівник театру.