Хронікерс

Гарячі українські новини

Окупанти не покидають спроб штурмувати в районі Вовчанська на Харківщині, – Генштаб

За даними Генштабу, за добу відбулося 57 бойових зіткнень

У Генеральному штабі ЗСУ повідомили про 57 бойових зіткнень із ворогом на різних напрямках, передає Хронікерс.

“На Харківському напрямку російські окупанти проводили вісім штурмових і наступальних дій. Шість разів були відкинуті назад поблизу населених пунктів Тернова і Липці. Українські воїни продовжують відбивати по одній атаці противника в районах Вовчанська та Липців”, – йдеться у повідомлені.

За даними генштабу, на Куп’янському напрямку окупанти 10 разів безуспішно штурмували неподалік Синьківки, Новоєгорівкита Невського.

“Двічі загарбники спробували атакувати на Краматорському напрямку – біля Іванівського та Андріївки. У районі останнього бойове зіткнення триває. Ворог активно задіює на напрямку авіацію – відбулося чотири авіаудари по районах Дружби, Часового Яру і Північного”, – йдеться у повідомлені.

Також у генеральному штабі додали, що на Покровському напрямку найвища на сьогодні інтенсивність атак ворога – загалом вже 24 рази російські окупанти намагалися покращити тактичне положення.

На Курахівському напрямку окупанти 4 рази проводили штурмові дії в районах Красногорівки, Георгіївки, Парасковіївки та Костянтинівки.

Крім того, ворог здійснив 3 безуспішні атаки на Времівському напрямку неподалік Старомайорського.

Також на Оріхівському напрямку окупанти 1 раз намагалися штурмувати у бік Малої Токмачки.

“На Придніпровському напрямку кількість бойових зіткнень зросла до трьох. Вісім КАБів російські терористи скинули у райони Берислава, Високого, Тягинки і Велетенського”, – йдеться у повідомлені.