Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Розвозили клієнтам кокаїн вночі, видаючи себе за військових: в Києві затримали групу наркодилерів (ФОТО)

До групи наркозбувачів входили четверо чоловіків віком від 38 до 48-ми років. Фігуранти збували кокаїн на території столиці під час особистих зустрічей із “клієнтами”

Вдень покупці могли самостійно приїжджати за замовленням, а вночі під час комендантської години наркоторговці самі доставляли товар. Про це повідомляють пресслужби поліції та прокуратури, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

Поліцейські встановили, що організував незаконний “бізнес” 49-річний уродженець Чернігівської області. Він залучив трьох знайомих мешканців столиці. Зловмисники збували кокаїн на території Києва під час особистих зустрічей із клієнтами, передаючи його з “рук у руки” за готівку.

Як зазначили у прокуратурі, для безперешкодного пересування по місту вночі зловмисники вдягали військову форму та при перевірці документів на блокпостах представлялись військовими-резервістами однієї з військових частин, показуючи фальшиву довідку. Їздили ділки на старих автомобілях, а на лобовому склі додатково закріплювали чорний спецномер.

Зловмисників затримали під час збуту чергової дози кокаїну. Під час санкціонованих обшуків поліцейські вилучили наркотичні засоби, гроші, ймовірно отримані від збуту заборонених речовин та “чорнові” записи.

За один грам кокаїну наркозбувачі в середньому отримували 300 доларів. Також вони продавали клієнтам канабіс.

Усіх фігурантів затримали, їм повідомили про підозру. Зловмисника загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Наразі вирішується питання щодо обрання затриманим запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.