Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Житель Куп’янського району допомагав рашистам підірвати оборону Харківщини, – Офіс генпрокурора

Правоохоронці затримали чоловіка, який допомагав окупантам підірвати позиції Сил оборони на Харківщині

Про це інформує пресслужба ОГПУ, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

За даними слідства, мешканець с. Вільхуватка Купʼянського району допомагав ворогу підірвати оборону регіону. Його донька виїхала до РФ ще на початку повномасштабного вторгнення та мала звʼязки з російськими спецслужбами.

Чоловік приховано об’їжджав населені пункти Купʼянщини та фіксував координати розташування українських військ. Надалі він узагальнював отримані відомості та надиктовував їх у голосових повідомленнях своїй доньці, яка передавала дані вже російській розвідці.

Одержані розвіддані ворог планував використати для підготовки авіаційних та ракетних ударів. У спілкуванні підозрюваний намагався дотримуватись всіх методів конспірації.

Правоохоронці затримали чоловіка в порядку ст. 208 КПК України за місцем його проживання у с. Вільхуватка. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.