Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

У САП прокоментували обшук в співробітника НАБУ

У Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі прокоментували інформацію про проведення обшуку в одного із співробітників НАБУ

Про це повідомляє пресслужба САП, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

“САП здійснює процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні, яке проводить Управління внутрішнього контролю НАБУ за статтями 364 та 387 КК України щодо можливого вчинення кримінальних правопорушень співробітниками Бюро. Відповідне провадження розпочато після службової записки викривача – співробітника НАБУ”, – йдеться у повідомленні.

В САП наголошують, що жодних обшуків або слідчих дій в приміщеннях НАБУ не проводилося. Обшук здійснювався виключно за місцем проживання чинного співробітника НАБУ – детектива одного з підрозділів.

Залучення до обшуку Національну поліцію у САП пояснюють недостатністю ресурсів Управління внутрішнього контролю НАБУ. “Працівники Національної поліції України не мають і не могли мати жодного доступу до матеріалів розслідувань Національного бюро”, – підкреслили в Антикорупційній прокуратурі.