Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Легковик у кюветі, “клієнти” посеред дороги: на Закарпатті затримали організатора переправлення ухилянтів через кордон (ФОТО)

Правоохоронці викрили ще один канал незаконного переправлення через кордон чоловіків призовного віку

Канал втечі організував 48-річний житель Львівщини, добре обізнаний з ділянкою Закарпаття. Про це повідомляє Держприкордонслужба, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

“Переправники підшуковували охочих через спільних знайомих або через соцмережі, забезпечували їх доставку у прикордоння власним транспортом та супроводжували до держрубежу. Цього разу перетин кордону планувався у районі міста Хуст, на українсько-румунській ділянці. Чоловікам наказали доїхати громадським транспортом до Ужгорода, звідки їх мали довезти до кордону автомобілем пособника”, – розповіли у ДПСУ.

Організатора протиправної схеми затримали ввечері 21 травня в Ужгороді. При ньому також знайшли 18000 доларів за оборудку. За цю суму чоловік мав доправити до кордону двох “клієнтів” – жителів Київської та Івано-Франківської областей.

Прикордонники виявили на околиці села Чертеш Хустського району залишену автівку Volkswagen української реєстрації. За інформацією оперативників, водій, щойно дізнався про затримання організатора, висадив “клієнтів” посеред дороги. Аби сховати легковик, водій зіштовхнув його у кювет, а сам втік у невідомому напрямку.

Особа пособника встановлена, проводяться пошукові заходи. Автомобіль помістили на штрафмайданчик.

Наразі вирішується питання про повідомлення підозри організатору переправлення чоловіків через кордон.