Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Упродовж доби окупанти намагалися наступати на декількох напрямках, – Генштаб

Сили оборони продовжують відбивати штурми окупантів на різних ділянках фронту

Генеральний штаб ЗСУ повідомив, що російські окупанти намагалися прорвати оборону – найбільше боїв точилося на Краматорському, Покровському та Курахівському напрямках, передає Хронікерс.

“На Харківському напрямку за сьогодні втрати ворога становлять 35 російських окупантів вбитими та пораненими, нашими воїнами знищено 15 одиниць ворожої техніки, серед яких – танк, бойова броньована машина, артилерійська установка”, – йдеться у повідомлені.

Також за даними генштабу на Краматорському напрямку російські загарбники здійснили спроби йти вперед в районах населених пунктів Новий, Андріївка та Іванівка. Завдали удару керованою авіаційною бомбою біля Північного.

На Покровському напрямку відбулося 21 бойове зіткнення. Найбільше всього окупант тиснув у районі Новоалександрівки: “Також атакував біля Уманського і Нетайлового. Ситуація контрольована”

“На Курахівському напрямку загарбники вже 16 разів намагалися покращити тактичне положення. Отримують гідну відсіч від наших воїнів, кількість ворожих втрат уточнюється”, – додали у генштабі.

На Времівському напрямку окупанти здійснили два авіаудари в районі Старомайорського.

Крім того, окупанти обстріляли з артилерії Тягинки, Іванівки та Токарівки на Придніпровському напрямку. Провели сім невдалих атак неподалік Кринок.