Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

На Хмельниччині перевірятимуть документи, речі, автівки й службові приміщення, – рішення Ради оборони

Рішенням Ради оборони Хмельницької області на території області перевірятимуть документи, речі, автівки й службові приміщення

Про це йдеться у наказі начальника Хмельницької ОВА Сергія Тюріна “Про введення в дію рішення ради оборони Хмельницької області”, передає Хронікерс.

“Начальнику Хмельницької обласної військової адміністрації спільно з начальником Хмельницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на час дії правового режиму воєнного стану на території України запровадити перевірку документів в осіб, огляду речей, транспортних засобів, службових приміщень на території Хмельницької області у порядку, визначеному постановою Кабінету міністрів України від 29 грудня 2021 року №1456 “Про затвердження Порядку перевірки документів в осіб, огляду речей, транспортних засобів, багажу та вантажів, службових приміщень і житла громадян під час забезпечення заходів правового режиму воєнного стану””, — написано у документі.

У спільному наказі начальника Хмельницької обласної військової адміністрації та начальника Хмельницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки “Про запровадження перевірки документів в осіб, огляду речей, транспортних засобів, службових приміщень на території Хмельницької області у порядку, визначеному постановою Кабінету Міністрів України від 29. 12. 2021 року № 1456” йдеться про те, що втратив чинність наказ, введений у дію 16 серпня 2023 року. Відповідно до нього в регіоні було дозволено перевіряти документи, речі й транспорт.