Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

У Києві судитимуть ексменеджерку банку, яка ошукала клієнтів на майже 105 млн грн

Колишня менеджерка банку по роботі з віп-клієнтами виманювала кошти у громадян, обіцяючи високий дохід, та привласнювала їх 

Обвинувальний акт направлений до суду, жінці загрожує до 12 років позбавлення вʼязниці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

“Після свого звільнення з банку жінка вирішила використати довіру ексклієнтів на власну користь. А щоб уникнути підозр, шахрайка орендувала приміщення під справжнім банківським відділенням та приховала інформацію про своє звільнення. Там жінка просила в ексклієнтів гроші в борг під відсотки. Кошти зобов’язувалась повернути у найкоротший термін, а для переконливості писала розписку. Проте після отримання грошей, повертати їх не збиралась”. – розповіли в поліції.

Встановлено, що таким чином жінка отримала майже 105 мільйони гривень під виглядом позики. Серед постраждалих були й працівники МВС.

Фігурантці повідомили про підозру за ч. 2, 4 ст. 190 Кримінального кодексу України – шахрайство. Не бажаючи нести відповідальності за скоєне, 38-річна киянка вирішила уникнути судових засідань та втекти від слідства. Однак правоохоронці встановили її місцеперебування та затримали.

Наразі досудове розслідування завершено, а обвинувальний акт скеровано до Оболонського районного суду. Зловмисниці загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.