Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Росіяни перетворюють Вовчанськ на Бахмут, – поліція

Місто Вовчанськ Харківської області  через постійні удари росіян з повітря перетворюється на Бахмут чи Мар’їнку

Про це заявив начальник поліції Харківської області Володимир Тимошко в ефірі Українського Радіо Харкова, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

За його словами, за три дні з початку російського наступу Вовчанськ “постраждав так, як не страждав з 2022 року”. Зокрема, росіяни використовують велику кількість керованих авіаційних бомб для ударів по місту.

“Це бомба вагою 250, а то й 500 кілограм, яка може знести багатоповерхову будівлю. У якомусь сенсі Вовчанськ перетворюється на Бахмут чи Мар’їнку”, – наголосив Тимошко.

Він уточнив, що метою ворога є не лише українські захисники, а й поліція та рятувальники. Тому в евакуації мирних жителів беруть участь броньові машини.

За словами начальника поліції Харківської області, росіяни застосовують тактику випаленої землі, коли спочатку йде обстріл певної території артилерією, КАБами, а потім вони заходять на цю територію.

“Постраждає будь-який місцевий житель, який залишається неевакуйованим”, – додав він.