Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Путін звільнив Шойгу і Патрушева з посад міністра оборони та секретаря радбезу

Російський диктатор Володимир Путін звільнив Сергія Шойгу з посади міністра оборони, а Миколу Патрушева – з посади секретаря Ради безпеки Росії

Про це повідомили у Раді федерацій РФ, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

Як повідомили в Радфеді, президент вніс на розгляд кандидатури кількох міністрів. Зокрема, новим міністром оборони Путін запропонував призначити в.о. першого заступника голови уряду Росії Андрія Білоусова.

Крім того, він запропонував сенаторам для консультацій кандидатуру Сергія Лаврова на посаду міністра закордонних справ, Сергія Наришкіна — на посаду голови Служби зовнішньої розвідки, Олександра Бортнікова — директора ФСБ, Віктора Золотова — голови Росгвардії.

Водночас Путін призначив Сергія Шойгу секретарем Ради Безпеки РФ. Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Шойгу буде одночасно заступником президента у Військово-промисловій комісії Росії. Він також додав, що Валерій Герасимов залишиться головою генерального штабу ЗС РФ.

Також диктатор Путін звільнив Миколу Патрушева з посади секретаря Ради безпеки Росії “у зв’язку з переходом на іншу роботу”.