Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Обстріли на Донеччині: за добу зафіксовано понад 2 тисячі ударів

Внаслідок обстрілів Донеччини минулої доби поранено одну людину. В області чимало руйнувань

Про наслідки атак розповіли правоохоронці, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

За даними поліції, ворог завдав по області 2 212 ударів. російська армія атакувала житловий сектор з авіації, ЗРК С-300, РСЗВ Смерч, дронів та артилерії.

Вибухи пролунали в 9 населених пунктах області: містах Гірник, Лиман, Селидове, Торецьк, Часів Яр, селищі Комишівка, селах Гостре, Сергіївка, Трудове. Пошкоджено 98 цивільних об’єктів – 72 житлових будинки, адміністративні будівлі, цех, транспортні засоби, газопровід та ЛЕП.

В Гострому внаслідок артобстрілу поранень зазнав місцевий мешканець.

По Селидовому загарбники вдарили з РСЗВ Смерч та двома керованими авіабомбами “УМПБ Д-30 СМ” – пошкодили 8 приватних будинків та авто.

Лиман ворог обстріляв з РСЗВ “Смерч” та завдав авіаударів ракетою (бомбою) “Гром-Е1” й керованою авіаційною бомбою “УМПБ Д-30 СМ”. Пошкоджено три багатоквартирні та 55 приватних будинків, 9 автомобілів, цех, адмінбудівля ДСНС, об’єкт інфраструктури, газопровід та ЛЕП.

Внаслідок артилерійських обстрілів руйнувань зазнали три оселі в Трудовому, дві – в селищі Комишівка та багатоквартирний будинок у Торецьку.