Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Лунали постріли: що відомо про конфлікт ромів з працівниками ТЦК на Закарпатті (ВІДЕО)

Ввечері 3 травня у місті Виноградів Закарпатської області група людей прийшла до будівлі військкомату та намагалася силою відчинити вхідні ворота. Причиною стала мобілізація їхніх товаришів

Працівники територіального центру комплектування стріляли у повітря. Про це повідомляє пресслужба поліції, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

У поліції розповіли, що біля входу на територію Виноградівського військкомату зібралося орієнтовно 10 людей, які порушували публічний порядок та вчиняли хуліганські дії.

Поліцейські на місці встановили, що в такий спосіб представники поселення із села Онок висловлювали невдоволення через мобілізацію двох їхніх товаришів. А коли учасники конфлікту намагалися силою відчинити вхідні ворота, співробітники ТЦК здійснили попереджувальні постріли у повітря.

Ніхто з присутніх внаслідок хуліганських дій не постраждав. Наразі конфлікт із цього приводу вичерпаний, заявили у поліції.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство). Наразі діям кожного з учасників мають надати правову оцінку.

Місцеве видання “Закарпаття 24” писало, що ввечері 3 травня стався конфлікт між працівниками районного ТЦК та ромами – останні звинувачують працівників військкомату у викраденні людей. На відео, яке оприлюднили у соцмережах, було чутно звуки пострілів.