Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

У місті на Київщині зникли 20 мільйонів, виділених на відновлення

У Бородянці чиновників підозрюють у розкраданні коштів

Державна аудиторська служба України повідомила про зникнення бюджетних коштів, які були виділені на відновлення від наслідків окупації, передає Хронікерс.

“Під час ревізії Бородянської селищної ради аудитори Північного офісу Держаудитслужби виявили збитків на 19,8 млн грн, які були виділені на відновлення населеного пункту, що значно постраждав під час російської окупації”, – йдеться у повідомлені.

За даними Держаудитслужби, основна частина зниклих грошей складає 14 млн грн, виділених на встановлення металопластикових вікон.

“До того ж роботи з відновлення вікон і дверей проводилися за цінами, що перевищували ринкові. Такі порушення призвели до неефективного використання бюджетних коштів на суму 5,2 млн грн”, – йдеться у повідомлені.

Крім того, в службі додали, що: “згідно чек-листів за програмою «єВідновлення», на ремонт пошкоджених будинків було надано грошову допомогу на суму 2,6 млн грн. Проте аудитори з’ясували, що таку ж суму, за рахунками, було витрачено на ті ж роботи, що призвело до їх фактичного подвоєння”