Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

На Донеччині через обстріли загинули дві людини, ще четверо отримали поранення (ФОТО)

Впродовж 2 травня російська армія накрила вогнем 13 населених пунктів Донецької області

Під ворожим вогнем опинились міста Костянтинівка, Красногорівка, Курахове, Лиман, Торецьк, Часів Яр, селища Велика Новосілка, Райгородок, села Андріївка, Ганнівка, Калинове Краматорського району, Костянтинопіль, Мемрик. Про це повідомляє пресслужба поліції, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

Пошкоджено 21 цивільний об’єкт – 14 житлових будинків, підприємство, автомобілі, залізничні рейки, ЛЕП.

По Мемрику росія вдарила з РСЗВ «Град» – загинули 12-річна дівчинка та жінка, ще двоє людей отримали травми. Руйнувань зазнали сім приватних осель і автомобіль.

Внаслідок артилерійських обстрілів одну людину поранено у Красногорівці та одну – у Великій Новосілці. Снарядами пошкоджено домівки.

У Лимані ворог атакував приватний будинок та два цивільних авто. У Костянтинівці пошкоджено приватну оселю. В обох випадках – без постраждалих.

Крім того, в ніч на 3 травня російські війська обстріляли Костянтинівку – тип озброєння встановлюється. Пошкоджено п’ять приватних будинків, цивільне авто, перебито комунікації.