Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

В Ужгороді відкрили Центр рекрутингу української армії (ФОТО)

У середу, 1 травня, на Закарпатті запрацював новий рекрутинговий центр української армії. Він став 19-м центром в Україні 

Про це повідомила заступниця міністра оборони України Наталія Калмикова, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

“Сьогодні в Ужгороді розпочав роботу новий Центр рекрутингу української армії. Місцезнаходження: площа Поштова, 3 (приміщення ЦНАПу)”, – повідомила Калмикова.

За її словами, якщо потенційний рекрут шукає інформацію про вакансії та умови служби, то він може відвідати центр рекрутингу. Крім цього, вона зазначила, що у центрах рекрутингу не роздають повістки – вони мають лише інформативну функцію. Однак посадовиця додала, що рекрутування також можливе і після отримання повістки про уточнення даних.

У новому рекрутинговому центрі в Ужгороді доступні сотні вакансій від закарпатських підрозділів Збройних сил, Нацгвардії та Держприкордонслужби.

Калмикова додала, що це не останній центр рекрутингу, відкритий в Україні. За її словами, невдовзі Міноборони відкриє додаткові такі центри.