Хронікерс

Гарячі українські новини

Над Дніпропетровщиною збили 13 ракет: під ударом були два енергооб’єкти

Зранку 27 квітня Дніпропетровська область пережила чергову ворожу масовану атаку. Сили ППО знищили 13 ракет – у Дніпровському, Криворізькому і Павлоградському районах

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

На жаль, без наслідків не минулося. У Дніпровському та Криворізькому районах пошкоджені енергетичні об’єкти. Сталося кілька займань. 

Є перебої з водопостачанням на Криворіжжі. 

Внаслідок атаки у Криворізькому районі постраждали двоє чоловіків 39 та 45 років. Поранених госпіталізували в стані середньої тяжкості. 

Також, за інформацією Лисака, ввечері та вночі росіяни продовжували гатити по Нікопольщині. Тричі обстріляли район з артилерії та 4 рази вдарив БпЛА. Наслідки – на фото.

Найбільше дісталося самому Нікополю. Там постраждала 82-річна жінка, оговтуватися буде вдома. Пошкоджені 7 п’ятиповерхівок, ринок, понад 10 магазинів, адмінбудівля, салон краси. 

“Гучно було й у Червоногригорівській та Марганецькій громадах. В останній побите авто. Обстеження уражених територій триває”, – розповів очільник ОВА.

Через обстріли Марганецької громади, які сталися напередодні, без електропостачання залишилися 2 села – це 600 абонентів. Фахівці лагодять мережі.