Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

США підготували ще один пакет допомоги Україні на 1 млрд доларів

Сполучені Штати виділяють ще один пакет оборонної допомоги Україні на 1 мільярд доларів. До нього увійдуть ракети для HIMARS, снаряди, системи ППО та інше озброєння

Про це Остін заявив на початку 21-го засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі “Рамштайн”, яке відбувається 26 квітня в онлайн форматі, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

“Сьогодні я радий повідомити, що Сполучені Штати виділять за повноваженнями президента ще один пакет допомоги на 1 мільярд доларів, який включатиме додаткові боєприпаси для HIMARS, 155-міліметрові снаряди, засоби протиповітряної оборони та бронетехніку”, – заявив Остін.

До нового пакета допомоги увійдуть ракети для HIMARS, снаряди, системи ППО та інше необхідне озброєння.

Остін додав, що союзники приділять особливу увагу посиленню української ППО. За його словами, Україна критично потребує більше систем для захисту неба. А ще – терміново потребує більше ракет-перехоплювачів.

“Це буде великим пріоритетом для нас сьогодні. Також пріоритетним питанням будуть артилерія і бронетехніка. Два роки тому я сказав, що ми знаємо, яке тяжке випробування ви проходите, і що ми всі вас підтримуємо. Ми все ще підтримуємо, і ми не відступимо”, – наголосив очільник Пентагону.