Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

На Дніпропетровщині під обстріл потрапили копи і рятувальники, що прибули на ліквідацію наслідків атаки

На Дніпропетровщині ворог поцілив в автомобілі поліцейських та надзвичайників, які прибули на місце обстрілу. На щастя, постраждав лише службовий транспорт

Про це повідомили у Нацполіції, передає Хронікерс.

Як зазначено, 22 квітня окупанти завдали ударів з важкої артилерії та цілили fpv-дронами по Дніпропетровщині. Внаслідок ворожих ударів постраждала цивільна інфраструктура Нікополя, Марганецької та Мирівської територіальних громад.

Через російські атаки пошкоджено комунальне підприємство, легкові цивільні автомобілі, приватні будинки, 5-поверховий житловий будинок, вибито вікна в будівлі навчального закладу, перебито газогін.

“У Нікополі ворог поцілив в автомобілі поліцейських та надзвичайників, які прибули на місце обстрілу для документування військових злочинів РФ”, – повідомили в НПУ.

На щастя, внаслідок події працівники поліції та ДСНС не постраждали, пошкоджені лише службові автомобілі.

Крім цього, вночі російські військові завдали ударів по цивільній інфраструктурі Червоногригорівської громади. Робота на місцях влучань триває.