Хронікерс

Гарячі українські новини

Розшукувані за розстріл поліцейських чоловіки не є військовослужбовцями 28 ОМБр

28 ОМБр ім. Лицарів Зимового Походу спростувала інформацію ЗМІ про те, що зловмисники, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, нібито є військовослужбовцями бригади

Про це передає Хронікерс із посиланням на пресцентр бригади.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

“Дві особи, яких розшукують, не є військовослужбовцями 28 ОМБр”, – запевнили у бригаді та закликали не поширювати неправдиву інформацію.

Своєю чергою ОК “Південь” щодо інформації “про причетність наших військовослужбовців” до скоєння важкого злочину у Вінницькій області, зазначає: “командування військ оперативного командування “Південь” максимально сприяє правоохоронним органам у пошуку та затриманні осіб, які підозрюються у скоєнні злочину. Щиро співчуваємо родині загиблого поліцейського. Це важка втрата і винні обов’язково мають понести покарання”.

“Додатково зазначимо, що підозрювані у вчиненні злочину особи, вже понад рік не мають відношення до 28 ОМБр ім. Лицарів Зимового Походу. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб сприяти розслідуванню цього випадку та забезпечити справедливість. Просимо усіх, хто володіє інформацією про підозрюваних, повідомити правоохоронні органи”, – додали у ОК “Південь”.