Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Удар по Дніпру: загинула одна працівниця Укрзалізниці, ще 7 поранені

Росіяни 19 квітня цілеспрямовано обстріляли залізничну інфраструктуру на Дніпропетровщині. Внаслідок атаки у Дніпрі загинула одна із співробітниць “Укрзалізниці”

Про це повідомляє пресцентр “Укрзалізниця”, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

“Росія цілеспрямовано обстріляла залізничну інфраструктуру на Дніпропетровщині. Внаслідок цього поранено 7 залізничників під час виконання службових обов’язків”, – йдеться у повідомленні.

Внаслідок атаки загинула чергова по будинку локомотивних бригад Оксана Стороженко. У неї залишились двоє синів 17 та 15 років. УЗ висловлює співчуття рідним та зобов’язується забезпечити фінансову та соціальну підтримку дітям. ⠀

“Також надамо допомогу всім пораненим залізничникам та їхнім родинам. Наразі їхній стан стабільний, вони отримують необхідну медичну та психологічну допомогу. Ми вдячні всім залізничникам, які продовжують виконувати свої професійні обов’язки, незважаючи на небезпеку, що чатує кожного дня”, – наголосили в “Укрзалізниці”.