Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

В Хмельницькому на хабарі затримали заступника голови ВЛК, що є й головою благодійного фонду

У Хмельницькому правоохоронці затримали на хабарі заступника голови ВЛК. Він вимагав і отримав від військовослужбовця 40 тис. грн за вплив на рішення ВЛК про визнання його обмежено придатним

Про це повідомили в секторі комунікацій ГУНП в Хмельницькій області, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

Оперативники управління стратегічних розслідувань в Хмельницькій області спільно з колегами із Управління СБ України у Хмельницькій області та слідчими слідчого управління ГУНП в області за процесуального керівництва Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону викрили на хабарництві чергового члена ВЛК, який вирішив набити кишені під час війни.

Затриманим є заступник голови гарнізонної військово-лікарської комісії, він за сумісництвом є також головою благодійного фонду.

“Правоохоронці встановили, що фігурант вимагав від військовослужбовця 40 тисяч гривень за вплив на рішення ВЛК про визнання його обмежено придатним”, – уточнили в поліції області.

Затримали військового лікаря під час отримання ним зазначеної суми.

Наразі слідчі вже оголосили йому підозру за ч. 3 ст. 369-2 (Зловживання впливом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 3 до 8 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.