Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Дрони атакували заводи з виробництва безпілотників у Татарстані. Є влучання та поранені (ФОТО, ВІДЕО)

Ймовірно українські дрони вразили підприємства з виробництва дронів “Shahed” в російському місті Єлабуга, яке розташоване за тисячу кілометрів від України та у місті Нижньокамськ

Вранці 2 квітня дрони-камікадзе атакували два заводи у містах Єлабуга і Нижньокамськ (Республіка Татрстан, РФ), передає Хронікерс із посиланням на повідомлення у пресслужбі Республіки Татарстан.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

“Сьогодні вранці на підприємства Татарстану в Єлабузі та Нижньокамську було здійснено атаку БпЛА. Серйозних руйнувань немає, технологічний процес підприємств не порушено. На жаль, є постраждалі”, – йдеться у дописі глави Татарстану Рустама Мініханова на офіційній сторінці пресслужби Республіки Татарстан у соцмережі VKontakte.

За його словами, у Єлабузі є постраждалі, яким наразі надається необхідна медична допомога, а екстрені служби перебувають у стані підвищеної готовності.

Як повідомлять російські ЗМІ, внаслідок дронового удару постраждало шестеро людей.

Це перша атака по Республіці Татарстан за весь час від початку повномасштабної війни Росії проти України. Місто Єлабуга знаходиться за понад 1200 кілометрів від кордону України.