Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Неспокійна доба на Харківщині: Ворог не припиняє вогневий терор, є жертви

Російські війська протягом минулої ночі обстрілювали Борову на Харківщині: пошкоджені будівлі, автомобілі, є загиблий і поранений

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Хронікерс.

Як зазначається у повідомленні, близько першої години ночі росіяни завдали удару по Боровій, пошкодивши там житловий чотириповерховий будинок. За попередніми даними, в одну з квартир влучив ворожий боєприпас “Смерч”. Минулося без постраждалих.

Вже 01:2 Борова знову потрапила під ворожий вогонь. Унаслідок влучання в землю біля СТО пошкоджень зазнали три автомобілі, два торговельні павільйони та фасад будівлі. Загинув 19-річний хлопець, ще один 27-річний чоловік зазнав поранень і був госпіталізований.

О 02:27 російські війська втретє атакували Борову. Влучання відбулося в землю, часткового руйнування зазнав приватний житловий будинок. Ніхто з людей не постраждав.

З 02:04 до 2:27 загарбники здійснили по Боровій серію обстрілів. Ворожим вогнем пошкоджені дев’ять автомобілів. Минулося теж без постраждалих.

Синєгубов також повідомив, що 21:10 суботи російська армія вдарила по Шевченківському району Харкова, імовірно, керованою авіаційною бомбою.

Унаслідок ворожого удару постраждали 35-річний чоловік і 77-річна жінка. Пошкоджень зазнали вісім споруд та будинків, один автомобіль.

Авіаційних ударів РФ минулої доби зазнали також Кудіївка, Стрілеча, Плетенівка, Григорівка, Синьківка й Петропавлівка.

Під артилерійський і мінометний вогонь російської армії за добу потрапили загалом близько 15 населених пунктів регіону, серед них – Дворічна, Синьківка й Петропавлівка.

Тричі протягом минулого дня ворог атакував Вовчанськ. Зокрема, о 12:30 та 16:00 росіяни вдарили по місту з артилерії – пошкоджень зазнали приватний будинок та два приватні автомобілі. Близько 22:00 ворожим обстрілом у Вовчанську пошкоджені ще три приватні будинки, автомобіль і господарча споруда.